DREAM A WORLD

Thomas Fryland: trompet, flygelhorn 
Hasse Poulsen: guitar

En stemningsfyldt oplevelse med nye toner til kendte musikalske landskaber

Thomas Fryland - Hasse Poulsen

Det kan virke overraskende, at de to musikere, Poulsen og Fryland, finder sammen som duo. Den ene kendes som avantgardist med en lang række uforudsigelige grupper og album udgivelser. Den anden en virtuos klassisk jazz trompetist med en flot international karriere.

Musikken binder dem sammen. Kærligheden til den gode melodi, til improvisationen og til den inderlighed og det nærvær som musikken giver, gør dem til et ideelt makkerpar. De trækker på deres rige og mangefarvede erfaringer, og selv den enkle og stringente musik kan de føre ind i dybe og overraskende verdener. Duoen skriver sig ind i rækken af jazzduoer som Fitzgerald/Pass, Shepp/Parlan, Coleman/Kühn.

Fryland og Poulsen blev i juni 2018 inviteret til at spille ved en jazzgudstjeneste i Søllerød Kirke. Sammenspillet mellem de to var så intenst og intimt, at de to musikere ikke kunne gøre andet end at fortsætte samarbejdet.

Sammen har de lavet et repertoire af ny skrevne kompositioner til salmer af Simon Grotrian, en digter der udtrykker sig i et direkte og forståeligt billedsprog og nutidige salmer og sange, skrevet som moderne menneskers musikalske bønner.
Her kan nævnes Halleluja af Leonard Cohen, Bridge over Troubled Water af Paul Simon, Hymn to Freedom af Oscar Peterson og Imagine af John Lennon.

Trompetisten Thomas Fryland er en af Danmarks fineste jazzmusikere med en stor karriere international bag sig som sideman med bl.a. Phil Woods, Lee Konitz og Benny Golson og med indspilninger i eget navn i selskab med nogle af Danmarks største jazznavne.

Guitaristen Hasse Poulsen, hvis karriere først og fremmest udspilles på scenerne i Frankrig og Europa med grupper som Das Kapital og Louis Sclavis, er stilistisk meget bred med yderpunkter fra den mest nysgerrige musik til singer-songwriting,

Soundcloud music: 

I Dream a World (Langston Hughes / Hasse Poulsen)

Imagine

Bønnen er et Bølgeslag


Youtube:
Imagine
Måske imorgen (Maybe tomorrow)

Concerts

Previous events

Jun22

Frizione Triton Les Lilas

Frizione Triton Les Lilas

May10

Tom's Wild Years Europa Jazzfestival

Tom's Wild Years Europa Jazzfestival

May4

Sighfire Les Intemporelles (Belgique)

Sighfire Les Intemporelles (Belgique)

Hasse Poulsen facebook

Das Kapital Facebook

Sighfire Facebook

Like TMTC Ass